REŠI SE ALERGIJE UZ
NOSE MASK PIT NEO

Dobrodošli u svet bezbrižnog disanja i oslobađanja od alergija uz Nose Mask Pit Neo! Ovaj inovativni japanski proizvod postavlja novi standard u zaštiti od alergena kao što su polen, prašina i zagađenje vazduha. Sa neverovatnom efikasnošću od 99.8%, Nose Mask Pit Neo je vaš odgovor na pitanje kako se rešiti alergije koja često utiče na kvalitet života.

Šta je Nose Mask Pit Neo i kako deluje?

Nose Mask Pit Neo je dizajniran da spreči kontakt sluzokože nosa sa alergenima koji izazivaju polenske alergije i neugodne simptome alergijskog rinitisa.

Ovaj revolucionarni proizvod koristi mehaničku barijeru koja zaustavlja čestice polena, prašine i drugih alergena, sprečavajući njihov ulazak u nosne prolaze.

Glavni filter Nose Mask Pit Nea, napravljen od netkanog poliestera, sertifikovan je za zaustavljanje 99.8% polenskih čestica, čime pruža izuzetnu zaštitu od iritirajućih alergena.

Prednosti upotrebe Nose Mask Pit Neo:

Pobedite polenske alergije:

Nose Mask Pit Neo vam omogućava da podnošljivo provedete proleće i leto, sezonske vrhunce alergija na polen. Više se ne morate skrivati unutar zatvorenih prostora zbog alergijskih simptoma.

Zaštita od prašine i zagađenja:

Ako ste izloženi prašini ili zagađenju vazduha na radnom mestu ili svakodnevnoj okolini, Nose Mask Pit Neo će vas zaštititi od iritantnih čestica.

Neometano disanje:

Inovativni dizajn Nose Mask Pit Neo omogućava vam da dišete slobodno i neometano, bez ikakvih negativnih posledica po vaše zdravlje.

Nose Mask Pit Neo i kvalitet života

Alergija na polen i prašinu može značajno uticati na vaš kvalitet života. Svrab, kijanje, curenje nosa i iritacija očiju mogu vas sprečiti da u potpunosti uživate u svakodnevnim aktivnostima.

Nose Mask Pit Neo vam omogućava da se suočite sa alergijskim simptomima hrabro, bez potrebe da se povlačite u zatvoren prostor.

Zaštita protiv alergija u trudnoći

Tokom trudnoće, imunološki sistem prolazi kroz promene koje mogu povećati osetljivost na polen i prašinu, izazivajući pojavu alergija u trudnoći. Nose Mask Pit Neo pruža posebnu zaštitu trudnicama, omogućavajući im da dišu lakše i udobnije. Njegova efikasnost u filtraciji alergena pomaže u smanjenju simptoma alergijskog rinitisa, doprinoseći opštem blagostanju trudnica i osiguravajući da se fokusiraju na zdravu i bezbrižnu trudnoću.

Kako pravilno koristiti Nose Mask Pit Neo?

Nose Mask Pit Neo je izuzetno jednostavan za upotrebu. Postavite ga pažljivo u nos prema uputstvima i osetićete kako vas obavija zaštitnim slojem. Unutrašnji i spoljašnji pokrivači Nose Mask Pit Nea napravljeni su od kvalitetnih elastomera, dok je filter od netkanog poliestera.

Možete nositi masku više dana uz pravilno održavanje higijene, čime se dodatno povećava njena efikasnost i trajnost, posebno tokom vrhunca alergija na ambroziju i polen.

Bio-International - Pouzdani proizvođač Nose Mask Pit Neo

Nose Mask Pit Neo je proizvod japanske kompanije Bio-International, koja je sa višedecenijskim iskustvom u proizvodnji medicinskih sredstava postala sinonim za kvalitet i sigurnost.

Nose Mask Pit Neo je sertifikovan i odobren za prodaju na svetskom tržištu, a testovi pod nadzorom Japanske Spinners’ Inspecting Fondacije potvrđuju njegovu izuzetnu efikasnost u filtraciji polenskih čestica i smanjenju simptoma alergije na ambroziju.

Kako se rešiti alergije bez nuspojava?

Nose Mask Pit Neo je odgovor na vaše alergijske brige. Sa svojom izuzetnom efikasnošću, udobnošću i diskretnim dizajnom, ovaj proizvod će vam omogućiti da se oslobodite simptoma alergija i uživate u životu bez ikakvih ograničenja. Naručite svoj paket Nose Mask Pit Neo danas i udahnite slobodu bez straha od alergija!

Nose Mask Pit Neo:
Tehničke specifikacije i veličine:

box-icon

Efikasnost Filtracije:

99,8% polenskih čestica, čestice veće od 0.1 mikrona.

box-icon

Trajanje Upotrebe:

Preporučuje se nošenje jednog para maskica najduže 5 dana uz redovno održavanje higijene.

box-icon

Materijali:

Okvir – Polipropilen, Poklopac – Elastomer, Filter – Poliester Spun-vezana, netkana vlakna.

box-icon

Veličine:

S (za manje noseve) – 9.5mm × 17.5mm × 16.8mm, M (za veće noseve) – 11.5mm x 17.8mm x 17.8mm.